استادى از شاگردانش پرسید:

چرا ما وقتى عصبانى هستیم داد می زنیم؟

چرا مردم هنگامى که خشمگین هستند صدایشان را بلند می کنند و سر هم داد می کشند؟







شاگردان فکرى کردند و یکى از آنها گفت:

چون در آن لحظه، آرامش و خونسردیمان را از دست می دهیم







استاد پرسید:

این که آرامشمان را از دست می دهیم درست است امّا چرا با وجودى که طرف مقابل کنارمان قرار دارد داد می زنیم؟

آیا نمی توان با صداى ملایم صحبت کرد؟ چرا هنگامى که خشمگین هستیم داد می زنیم؟



شاگردان هر کدام جوابهایى دادند امّا پاسخهاى هیچکدام استاد را راضى نکرد.







سرانجام او چنین توضیح داد:

هنگامى که دو نفر از دست یکدیگر عصبانى هستند، قلب هایشان از یکدیگر فاصله می گیرد.

آنها براى این که فاصله را جبران کنند مجبورند که داد بزنند.

هر چه میزان عصبانیت و خشم بیشتر باشد، این فاصله بیشتر است و آنها باید صدایشان را بلندتر کنند.







سپس استاد پرسید:

هنگامى که دو نفر عاشق همدیگر باشند چه اتفاقى می افتد؟

آنها سر هم داد نمی زنند بلکه خیلى به آرامى با هم صحبت می*کنند. چرا؟

چون قلبهایشان خیلى به هم نزدیک است.

فاصله قلبهاشان بسیار کم است.







استاد ادامه داد:

هنگامى که عشقشان به یکدیگر بیشتر شد، چه اتفاقى می افتد؟ آنها حتى حرف معمولى هم با هم نمی زنند و فقط در گوش هم نجوا می کنند و عشقشان باز هم به یکدیگر بیشتر می شود.





سرانجام، حتى از نجوا کردن هم بی نیاز می شوند و فقط به یکدیگر نگاه می کنند، اين همان عشق خدا به انسان و انسان به خداست است که خدا حرف نمی زند اما همیشه صدایش را در همه وجودت مي توانی حس کني اينجا بین انسان و خدا هیچ فاصله ای نیست می توانی در اوج همه شلوغی ها بدون اینکه لب به سخن باز کنی با او حرف بزنی


برچسب‌ها:

تاريخ : سه شنبه 10 شهريور 1394برچسب:, | 9:55 بعد از ظهر | نويسنده : مجیدرحیمی پور |

یادت گرامی....فقط همینو میتونم بگم...

نامت همیشه ماندگار

 


برچسب‌ها:

تاريخ : سه شنبه 10 شهريور 1394برچسب:, | 9:39 بعد از ظهر | نويسنده : مجیدرحیمی پور |


برچسب‌ها:

تاريخ : سه شنبه 10 شهريور 1394برچسب:شهدای هسته ای, | 9:36 بعد از ظهر | نويسنده : مجیدرحیمی پور |

کتابخانه های الکترونیکی فارسی:

کتابخانه تبیان  http://www.tebyan.net/Library.htm

کتابخانه سایت آفتاب   http://www.aftab.ir/elibrary

کتابخانه مجازی فارسی(قفسه)   http://www.ghafaseh.ir

کتابخانه مجازی ایران  http://www.irpdf.com

کتاب های الکترونیک برای موبایل :

کتابخانه مجازی برای موبایل  http://www.ebook4mobile.com

کتاب های الکترونیکی :

کتابخانه گویا  اhttp://ketabkhaneyegooya.blogspot.com

کتابخانه عمومی اینترنت    http://www.ipl.org/
 
 
دریافت رایگان کتب فارسی   http://www.farsibook.blogfa.com
 
كتابخانه هاي الكترونيكي انگليسي:
 
 
منبعی جامع شامل بیش از 4485 کتاب در 96 دسته بندی مختلف که حجمی بالغ بر 72 گیگابایت دارد. شما می توانید در این سایت به جستجو و دانلود کتاب در مباحثی نظیر برنامه نویسی، مهندسی، موضوعات علمی، داستانی و ... بپردازید. برای دانلود کتاب ها از این وب سایت نیز نیازی به ثبت نام در آن ندارید.

2. 4Ebooks:

 مجموعه بزرگی از کتاب های برنامه نویسی کامپیوتری است. کتاب هایی موجود در این سایت هر کدام شامل توضیح مختصری نیز هستند که در مورد یافتن کتاب مورد نظرتان شما را کمک می کنند. این مجموعه بزرگ شامل بیش از 1000 کتاب در زمینه های دات نت، ای جکس، اکشن اسکریپت و موارد مشابه دیگر می باشد.

3. Free-eBooks:

وب سایتی که از طریق آن علاوه بر یافتن کتب مختلف، قادر به دانلود مجله های معروف حهان نیز می باشید. استفاده از خدمات این سایت نیاز به ثبت نام اولیه دارد که به صورت رایگان انجام می گیرد.

4. ManyBooks:

کتاب های مختلفی را جهت نمایش در دستگاه های پی دی اف خوان، آی پاد و پی دی ای آماده می سازد. این سایت دارای آرشیوی بیش از 21282 عنوان می باشد که استفاده از تمام آن ها به صورت رایگان است!

5. GetFreeeBooks:

سایتی مشابه سایت های بالا که دارای کتاب های رایگان است. کلیه کتاب های موجود در این وب سایت، کتاب هایی هستند که به صورت قانونی امکان دانلود را دارند.

 6.FreeComputerBooks 

 : همان طور که از نام آن پیداست، در آن می توانید کتاب های مختلفی را در زمینه کامپیوتر بیابید. مزیت این سایت، دسته بندی ایده آل آن است که علاوه بر داشتن 12 دسته اصلی، شامل 150 زیر دسته مختلف است که جهت یافتن کتاب مورد نظرتان بسیار مفید خواهند بود.

7. freeTechBooks:

کتاب های موجود در این وب سایت نیز به صورت رایگان و قانونی عرضه می شوند. کتاب های مختلفی را در زمینه مهندسی و علوم کامپیوتر را می توانید در آن بیابید.

8. Scribd:

وب سایتی جهت به اشتراک گذاری فایل ها با فرمت برنامه های مختلفی نظیر Word، Excel، Powerpoint و PDF می باشد. شما می توانید این فایل ها را دانلود نموده و یا حتی آن ها را وارد وبلاگتان نمایید.

9. Globusz:

همین بس که یکی از وب سایت های معروف در زمینه دانلود کتاب های رایگان است!

10. KnowFree:

کاربران این وب سایت به مبادله کتاب ها، آموزش های ویدیویی و سایر موارد این چنینی به صورت رایگان در آن می پردازند.

11. OnlineFreeEbooks:

شامل 9 دسته بزرگ در زمینه کتاب های بازرگانی، مهندسی، سخت افزار، برنامه نویسی و ... می باشد که قابلیت دانلود به صورت رایگان را دارا می باشد.

12. MemoWare:

 اگر پاکت پی سی دارید احتمالا این وب سایت برای شما بسیار مناسب است چرا که فرمت کتاب های آن هماهنگ با دستگاه هایی نظیر همان است.

13. Franklin:

 بیش از 1000 عنوان کتاب در فرمت متن و فایل های HTML.

14. OnlineComputerBooks:

شامل کتاب های مختلفی در زمینه های رایج است.

15. SnipFiles:

علاوه بر داشتن کتاب های رایگان، دارای نرم افزار های رایگان برای دانلود نیز هست.

16. BookYards:

اطلاعات و فایل های موجود در این وب سایت نیز به طور کاملا رایگان در اختیار کاربران قرار می گیرد.

17. TheOnlineBooksPage:

لیست بیش از 30000 کتاب رایگان موجود در سطح نت!

18. AskSameBooks:

شامل مجموعه ای از کتاب هایی نظیر شکسپیر و نمونه های مشابه آن است.

19. BaenFreeLibrary:

کتابخانه ای از زمان های علمی تخیلی.

20. eBookLobby:

این سایت به دسته بندی های مختلفی تقسیم شده است. ابتدا موضوع خود را انتخاب می کنید و سپس به جستجوی کتاب مورد علاقه خود می پردازید.


برچسب‌ها:

تاريخ : جمعه 2 اسفند 1392برچسب:, | 7:41 بعد از ظهر | نويسنده : مجیدرحیمی پور |
بزرگترین پایگاه مقالات علمی انگلیسی  در ایران

http://iransci.org/


لیست فراخوان کنفرانس های داخلی

http://iransci.org/CFPd.aspx


لیست فراخوان کنفرانس های خارجی



http://iransci.org/CFPf.aspx


برچسب‌ها:

تاريخ : جمعه 2 اسفند 1392برچسب:, | 7:38 بعد از ظهر | نويسنده : مجیدرحیمی پور |

سایتهای مورد نیاز شما در زمینه برق و الکترونیک:

www.web-ee.com

سایت WEBEE ارائه کننده اطلاعات و اخبار در زمینه مهندسی برق و الکترونیک می باشد . در سایت به آخرین پیشرفت ها و رویداد ها پرداخته می شود . همچنین می توان مطالبی به عنوان خودآموز الکترونیک را در این سایت مشاهده نمود و از آنها استفاده کرد ، ماشین های محاسب ONLINE در سایت برای محاسبات تخصصی مدارات الکترونیکی قرار داده شده اند ، از انتشارات و مجلات موسسه نیز می توان در سایت بهره برد . مطالب دیگر سایت تحت عناوین آموزش ، LINK ها ، DOWNLOADS و امکانات جستجو ارائه می شوند .

 

www.electronicsee.com

در این سایت به معرفی مرکزی پرداخته می شود که در زمینه ارائه اطلاعات و منابع به علاقمندان و متخصصان رشته الکترونیک فعالیت دارند . منابع اطلاعاتی و آموزشی ، منابع عمومی ، استانداردهای مهندسی و امکان دریافت خبرنامه موسسه از طریق پست الکترونیکی از موارد خدماتی این سایت می باشند .

 

www.motorcontrol.com

این سایت به نام  MOTOR CONTROL در زمینه انواع موتورها و نحوه کنترل آنها به بحث می پردازد . انواع موتورهای AC , DC , SERVO و سایر انواع موتورها و نحوه کنترل آنها و همچنین چگونگی طراحی موتورها ، کاربرد هر کدام از انواع موتورها ، تعمیرات ، بخش ها و قسمت های موتور و آموزش طراحی و ساخت موتور را می توان در این سایت مشاهده نمود . در سایت امکان دسترسی به مقالات و تحقیقات به عمل آمده درباره الکترونیک نیز موجود می باشد .

 

http://ee.cleversoul.com

در این سایت به خبر رسانی و در فراهم کردن برنامه ها و نرم افزارهای الکترونیک در برای علاقمندان و متخصصان این رشته پرداخته می شود . همچنین اخبار ، پروژه ها و مجلات الکترونیکی زیادی را می توان در این سایت مشاهده نمود . میکروکنترل ها ، پروژه ها ، نرم افزارها ، معرفی کتاب ، سخت افزارها و منابع اطلاعاتی و آموزشی را می توان از مطالبی دانست که در این سایت ارائه می شوند . 

 

www.circuitsage.com/tline.html

در این سایت به آموزش چگونگی طراحی یک شبکه و خط انتقال اطلاعات پرداخته می شود . انواع نرم افزار طراحی ، طراحی پهنای باند ، طراحی فیلترها ، LNA ، ترانسیور و بسیاری مطالب آموزشی دیگر را می توان در این سایت مشاهده نمود .

 

www.macgen.com/calcul.html

در این سایت یک ماشین حساب پیشرفته و تخصصی برای محاسبه توان و قدرت ژنراتورها برای انتقال نیرو ارائه می شود . این ماشین حساب از توانائی بالائی برخوردار می باشد و باید به صورت ONLINE از آن استفاده شود .

 

http://ecmweb.com

این سایت به معرفی مجله تخصصی الکترونیک EC&M می پردازد . این مجله در زمینه ارائه مطالب و مقالات تخصصی الکترونیک فعالیت می کند . در سایت می توان اخبار ویژه ، تولیدات برتر ، مجلات و خبرنامه های مهم ، آرشیو مجله ، منابع اطلاعاتی ، LINK به سایت های مربوط به موضوع سایت و همچنین تخقیقات به عمل آمده و امکانات SEARCH را مشاهده نمود .

 

www.nulec.com.au/misc/gen_inf/glossary.html

این سایت متعلق به موسسه NU LEC می باشد که در زمینه تولید دستگاه های الکترونیکی فعالیت می کند . امکان جستجو برای محصول مورد نظر بازدید کننده در سایت قرار داده شده است . همچنین می توان یک واژه نامه تخصصی را در این سایت مشاهده نمود . علاوه بر این مواردی چون مجلات و خبرنامه ها ، تولیدات موسسه ، DOWNLOADS ، جستجو و امکانات ثبت نام در سایت برای کاربر فراهم گردیده است .

 

www.mathcad.com

در این سایت یک نرم افزار تخصصی الکترونیک به نام  MATHCAD ارائه می شود . این نرم افزار قدرتمند توانائی انجام طراحی و محاسبات تخصصی در الکترونیک را دارا می باشد . در سایت محصولات شرکت ، منابع نرم افزار و امکانات DOWNLOAD وجود دارد .

 

http://icmaster.com

سایت EMM به معرفی منبع اطلاعاتی ONLINE خود با عنوان IC MASTER می پردازد . در این سایت امکان دسترسی به اطلاعات IC های مختلف وجود دارد . این سایت می تواند ابزار کمکی بسیار قدرتمندی برای متخصصان الکترونیک محسوب گردد . امکان جستجو IC در سایت بر اساس شماره ، کارخانه سازنده و انواع تیپ IC وجود دارد . در سایت می توان به روزنامه ها و خبرنامه های الکترونیکی ، کاتالوگ محصولات تولید شده در شرکت های تولیدی ، مجله ELECTRONIC MASTER و ELECTRONIC PRODUCT ، آرشیوهای سایت ، LINK های اینترنتی و آرشیو IC MASTER دسترسی پیدا کرد .

 

www.fillfactory.com/index2.htm

در این سایت به معرفی موسسه CYPRESS پرداخته می شود که در زمینه تولید انواع سنسورهای تصویری برپایه CMOS ها فعالیت دارد . در سایت می توان انواع محصولات و تکنولوژی های ساخت محصولات موسسه را مشاهده نمود . همچنین امکان طراحی سنسور تصویری دلخواه در سایت وجود دارد ، منابع اطلاعاتی سایت نیز در دسترس بازدیدکنندگان قرار دارد .

 

http://microcontroller.com

این سایت به نام MICROCONTROLLER به معرفی مرکز تخصصی اطلاعات الکترونیک پرداخته می شود . در سایت می توان اخبار سایت ، میکروکنترل ها ، مقالات ، آموزش ، تولیدات جدید و بسیاری مطالب دیگر را مشاهده کرد . مطالب منتشر شده در این سایت بسیار گسترده می باشند ، برای دستیابی به آنها به خود سایت رجوع شود .

 

www.redcircuits.com

در این سایت به طراحی انواع مدار الکترونیکی صوتی پرداخته می شود . مدارهای آماده و تخصصی بسیاری را می توان در سایت مشاهده کرد . آمپلیفایر 18 وات صوتی ، آمپلیفایر 25 وات MOSFET صوتی ، آمپلیفایر 10 وات صوتی همراه با تقویت BASS و انواع مدارات دیگر که همگی کاملا عملی می باشند و در سایت به صورت کامل توضیح داده شده اند از مواردی می باشند که در این سایت قرار داده شده اند .

 

www.ee.upenn.edu/rca/software/abel/abel.primer.html

این سایت ارائه کننده کتابی درباره زبان برنامه نویسی می باشد که برای مدارات منطقی به کار می رود تحت عنوان ABEL که مخفف (Advanced Boolean Equation Language) می باشد . کتاب را که توسط دانشگاه PENNSYLVANIA ارائه شده است را می توان به طور کامل از طریق این سایت دریافت نمود .

 

www.iserv.net/~alexx/lib/tutorial.htm

این سایت را می توان یکی از قدرتمند ترین سایت های مرجع الکترونیک دانست که در دسترس عموم قرار دارد . این سایت به عنوان یک کتابخانه دیجیتالی به ارائه کتاب های مهندسی الکترونیک در زیرمجموعه های مختلف می کند . در سایت یک INDRX الفبائی قرار داده شده است تا با وسیله آن کتاب مورد نظر را جستجو کرد .

 

www.softdsp.com/home/home.htm

این سایت به معرفی سیستم های انتقال اطلاعات به طریقه بی سیم یا WIRELESS می پردازد . محصولات شرکت ، نرم افزارهای طراحی ، راهنمای محصولات تحت فرمت PDF و معرفی محصولات تولید شده با آخرین تکنولوژی روز از دیگر مواردی می باشد که در این سایت مشاهده می شود .

 

www.greatrivertech.com

این سایت با نام رودخانه تکنولوژی به ارائه اطلاعات درباره محصولات شبکه و انتقال DATA می پردازد . در سایت طراحی نرم افزار ، طراحی سخت افزار ، کارت های شبکه توسط متخصصان انجام می پذیرد . همچنین منابع اطلاعاتی بسیاری در سایت در اختیار مراجعه کنندگان قرار می گیرد ، امکان DOWNLOAD نیز فراهم آمده است .

 

www.adream.fr/radiocalc/english.html

در این سایت یک ماشین حساب تخصصی برق و الکترونیک ارائه شده است . در این ماشین محاسب امکان محاسبه فرمول ها و مسائل الکترونیک امکان پذیر می باشد . این ماشین حساب به صورت OFFLINE هم کار می کند ولی برای برخی محاسبات نیاز به وصل شدن به شبکه پیش می آید .

 

www.usb.org/developers/docs

در این سایت با USB و خصوصیات آن آشنا می شویم . UNIVERSAL SERIAL BUS یا USB یکی از پورت های پر سرعت کامپیوتر می باشد که اخیرا ابزارها و دستگاه های جانبی کامپیوتر را براساس استانداردهای این پورت طراحی می کنند . در سایت امکان دسترسی به فایل راهنمای مدارت این پورت موجود است . همچنین فایل های دیگر تخصصی الکترونیکی را می توان در این سایت مشاهده نمود .

 

www.sensorsmag.com

این سایت به مجله تخصصی SENSORS تعلق دارد . در سایت می توان مجله مورد نظر را مشاهده کرده و همچنین از آرشیو آن استفاده کرد . همچنین می توان مطالبی چون امکانات ثبت نام ، راهنمای سنسورها ، LINK های صنعتی ، رویدادها و امکانات جستجو در سایت را در این سایت در اختیار داشت و مورد استفاده قرار داد .

 

www.techonline.com

این سایت به نام TECHONLINE سایتی آموزشی می باشد که به ارائه مطالب آموزشی درباره الکترونیک می پردازد . در سایت می توان مطلب مورد نظر را جستجو کرده و سپس به مطالب آموزش آن دسترسی پیدا کرد . این سایت بسیار قدرتمند می باشد و مطالب آموزشی زیادی در آن قرار دارد .

 

http://seti.harvard.edu

این سایت متعلق به موسسه HOROWITZ می باشد که یک شرکت فعال در زمینه الکترونیک می باشد . در سایت می توان فعالیت های میکروویو ، فعالیت های ابزارهای نوری ، انواع سینتی سایزر ، محصولات جدید و توضیحاتی درباره موسسه را مشاهده نمود .

 

www.planetee.com

سایت ELECTRONIC DESIGN به معرفی مجله های تخصصی الکترونیک می پردازد . امکان عضویت و دریافت مجله هایی که در سایت معرفی شده اند از طریق پست الکترونیکی ممکن می باشد .

 

www.eetasia.com/HOME.HTM

سایت ELECTRONIC ENGINEERING TIMES یکی از سایت های اطلاع رسانی در زمینه مهندسی الکترونیک به شمار می آید . در سایت می توان محصولات جدید تولید شده و خصوصیات فنی آنها را مشاهده کرد ، همچنین می توان اخبار صنعتی را مورد مطالعه قرار داد ، تحقیقات به عمل آمده در زمینه مهندسی الکترونیک مورد دیگری است که در سایت به آن اشاره می شود . در سایت امکانات SEARCH نیز موجود می باشد .

 

www.mwrf.com

این سایت به نام MICROWAVES &  RF درباره امواج میکروویو و RF ها به ارائه مطالب می پردازد . این سایت که درباره ارتباطات رادیوئی فعالیت دارد می تواند منبع خوبی برای علاقمندان باشد . در سایت محصولات ، موضوعات ، رویدادها ، ثبت نام در سایت ، امکانات جستجو در سایت و مجله ای به همین نام را در معرض دید کاربران قرار می دهد.


برچسب‌ها:

تاريخ : جمعه 2 اسفند 1392برچسب:کتابخانه های جهان _کتابخانه_, | 7:35 بعد از ظهر | نويسنده : مجیدرحیمی پور |

صفحه قبل 1 2 صفحه بعد

لطفا از ديگر مطالب نيز ديدن فرماييد
.: Weblog Themes By SlideTheme :.
?